Volledig scherm
Oostburg (rood-zwart) blijft in de titelrace door een klinkende 5-1-zege op Hulsterloo. © Camile Schelstraete

Quinten de Muer houdt Oostburg met vier doelpunten in spoor van koploper

VLISSINGEN   Oostburg won zaterdag via onder meer vier treffers van Quinten de Muer met 5-1 van Hulsterloo in de vierde klasse van het zondagvoetbal en blijft in het spoor van koploper Steen. Breskens, dat de afgelopen twee weken vijf punten liet liggen en hierdoor afhaakte in de titelstrijd, herstelde zich met een 2-1-zege bij ODIO.

Oostburg-Hulsterloo 5-1: Geen moeilijke wedstrijd voor Oostburg volgens wedstrijdsecretaris Dennie de Wever. Toch zag ook hij hoe in de 19e minuut balverlies achterin leidde tot een voorsprong voor de bezoekers: 0-1 via Alexander Praet. Drie minuten later maakte Jochem van der Meulen alweer gelijk (1-1) en op het half uur bracht Quinten de Muer de 2-1 op het bord. Na rust was het voor de bezoekers vooral tegenhouden. Quinten de Muer bracht met een hattrick zijn dagtotaal op vier treffers en de eindstand op 5-1.

ODIO-Breskens 1-2: Een half jaar geleden onttroonde Breskens de ploeg uit Ossendrecht als koploper via een 2-0-overwinning. Deze stand stond nu al na 17 minuten op het bord via treffers van Soufian Dooms en Jan van den Broecke: 0-2. Kort hierna bracht Mitchell Elenbaas de spanning terug door 1-2 aan te tekenen. Blijkbaar hadden beide teams hiermee vroegtijdig hun kruit verschoten, want dit was tevens de eindstand. Breskens blijft door dit resultaat vierde met zes verliespunten meer dan koploper Steen dat maandag in actie komt tegen ODIO.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement