Volledig scherm
PREMIUM
Aart Veldhof zal woensdagavond tegen zijn oude liefde ook proberen op acrobatische wijze te scoren. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Quartel en Veldhof klaar om strijd aan te gaan met oude liefde

BREDA - Kloetinge neemt het woensdagavond in het bekertoernooi op tegen Baronie. Daarmee treft de ploeg van Marcel Lourens niet alleen een hoofdklasser, maar vooral een paar bekende Zeeuwse gezichten. 

Jurriaan van Poelje, afkomstig uit Middelburg, zwaait al vier jaar de scepter in Breda, terwijl Jason Tjien-Fooh, oud-Kloetinge, onlangs het avontuur in Australië verruilde voor een terugkeer bij Baronie. Ook het ex-Kloetinge trio Mark Schuit, Bjorn Quartel en Aart Veldhof maakt deel uit van de selectie van de Baronnen. Of Schuit ook in actie komt is nog maar de vraag, hij keerde pas vorige week terug van vakantie en trainde nog niet volledig mee. Bjorn en Aart kijken terug en blikken vooruit op het treffen met de club waar ze nog warme gevoelens voor hebben.

Quote

Ik was een jaar of vijf toen ik begon met voetballen bij Kloetinge, dus ik ken iedereen op de club

Aart Veldhof (26)
  1. ‘Als je nu nog wisselspeler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’
    voetbal vodcast

    ‘Als je nu nog wisselspe­ler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’

    VLISSINGEN - Met slechts twaalf spelers reisden de voetballers van VC Vlissingen gisteren af naar Rijpwetering voor het duel met ROAC. De door blessures en schorsingen geplaagde selectie van Kevin Hollander nam drie punten mee door een doelpunt van Thomas de Rijke (0-1). ,,Als er zo weinig spelers beschikbaar zijn en je dan nog wissel staat, moet je je als speler zorgen maken” zegt Barry van der Hooft in de Voetbal Vodcast van deze week.