Volledig scherm
Presentator Juriën Dam (rechts) aan tafel met zijn eerste gast Rudy Boogert. © PZC

PZC Voetbal Vodcast #1: ‘Arnemuiden en Oostkapelle werken als een rode lap op elkaar’

VODCASTVLISSINGEN – Onder leiding van presentator Juriën Dam blikken de sportverslaggevers van de PZC elke maandag terug op het afgelopen voetbalweekeinde.

Rudy Boogert, chef sport van de PZC, schuift als eerste aan. Hij heeft het over de Zeeuwse toppers Hoek, Goes en Vlissingen. Hij graaft diep naar de laatste broers die in dezelfde wedstrijd een rode kaart kregen en hij beschouwt de immer beladen derby Arnemuiden-Oostkapelle.

Dit programma is te beluisteren als podcast (abonneren en downloaden kan de komende dagen) en te bekijken als vodcast op de PZC-site.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overwinning Hoek kost toch nog heel veel kracht
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Overwin­ning Hoek kost toch nog heel veel kracht

  RIJSSEN – Toen Roycel James na 51 minuten uit een vrije trap de 0-3 binnenschoot, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaert leek Excelsior’31 eenvoudig over de knie te leggen, maar kwam uiteindelijk nog bedrogen uit. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en was na de rode kaart voor Michel Gerritsen Mulkes zelfs nog dicht bij de gelijkmaker. Die viel niet, dankzij een fantastische reflex van doelman Jordi de Jonghe.
 2. Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper
  video / TWEEDE KLASSE E

  Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper

  VLISSINGEN - Halverwege leek Yerseke met een 2-0-voorsprong nog op weg naar een stunt tegen koploper Nieuwenhoorn, maar de bezoekers zorgden er met drie goals na rust voor dat Yerseke toch met lege handen achter bleef. Oostkapelle/Domburg sloot de Walcherse derby met Arnemuiden (3-2) winnend af en Bruse Boys pakte drie punten in ‘s-Heer Arendskerke. MZC’11 won thuis met 2-1 van DBGC, waardoor de Zierikzeese ploeg oprukte naar de derde plaats op de ranglijst.