Goes-doelman Matthew Lentink heeft de bal klemvast, met Barendrecht-spits Peter de Lange naast hem.
Volledig scherm
Goes-doelman Matthew Lentink heeft de bal klemvast, met Barendrecht-spits Peter de Lange naast hem. © Carla Vos

PZC Voetbal Podcast: Het noodlot van Sluiskil, penaltykiller Lentink en een verrassende koploper

PODCASTVLISSINGEN - Het voetbalseizoen is in volle gang en dus is er ook in aflevering #3 van de PZC Voetbal Podcast weer genoeg te bespreken. Presentator Juriën Dam heeft het met de verslaggevers Rudy Boogert en Barry van der Hooft onder meer over het einde van voetbalvereniging Sluiskil, een teleurstellende middag in Hoek, penaltykiller Matthew Lentink en een verrassende koploper met een lepe topscorer. 

 1. Trainer van Goes: ‘We moeten allemaal in de spiegel kijken‘
  PREMIUM
  VIDEO

  Trainer van Goes: ‘We moeten allemaal in de spiegel kijken‘

  GOES - De derdedivisionist verliest kansloos van Excelsior’31 (1-3). ,,Het zat er geen moment in.” Het verschil in kwaliteit tussen hekkensluiter Goes en nummer twee Excelsior’31 was dan ook groot. Normaliter kan trainer Kevin Hollander hiermee leven. Zaterdag was dat niet het geval. ,,We nemen geen verantwoordelijkheid. Er hoeft niet met vingertjes naar elkaar gewezen te worden. Iedereen moet in de spiegel kijken: de jongens, de staf en ikzelf.”
 2. Een ontmoeting met een Engels international, op het kunstgras in Soweto
  PREMIUM
  COLUMN

  Een ontmoeting met een Engels internatio­nal, op het kunstgras in Soweto

  In de Cor Potcast wordt luisteraars gevraagd om verhalen in te sturen van hun ontmoetingen met profvoetballers. De laatste inzending leverde de afgelopen weken wat discussie op. Want het verhaal over Pierre van Hooijdonk die vanaf het trainingsveld naast De Kuip een bal met één trap over het hek op een bus met schoolkinderen mikte omdat hij een Ajax-tas had gezien, klopte dat wel? Het mysterie is nog niet ontrafeld, maar de vraag zelf zette me wel aan het denken.