Groene Ster-speler Yassine Bouzambou blijft met de nodige moeite op de been, in duel met een speler van AGOVV. Op de bank kijken onder anderen Hicham Azzanagui, Hicham Bouzambou (tweede van links), aanvoerder Hoessein Bouzambou (derde van rechts) en coach Azdine Boufrahi (staand tweede van links) toe.
Volledig scherm
Groene Ster-speler Yassine Bouzambou blijft met de nodige moeite op de been, in duel met een speler van AGOVV. Op de bank kijken onder anderen Hicham Azzanagui, Hicham Bouzambou (tweede van links), aanvoerder Hoessein Bouzambou (derde van rechts) en coach Azdine Boufrahi (staand tweede van links) toe. © Paul ten Hacken

PZC Voetbal Podcast #1: ‘Rode kaarten waren dit weekend heel bepalend’

PODCASTVLISSINGEN - Een nieuw seizoen betekent een nieuwe podcast over het Zeeuwse voetbal. Vanaf nu dus geen vodcast met bewegende beelden, maar veel goals en hoogtepunten zijn uiteraard nog wel op onze website te vinden. 

  1. Driemaal is geen scheepsrecht voor Terneuzen tegen Steen; duel eindigt met scheids in spijkerbroek
    PREMIUM

    Driemaal is geen scheeps­recht voor Terneuzen tegen Steen; duel eindigt met scheids in spijker­broek

    Het in de derde klasse van het zondagvoetbal op de titel azende Terneuzen wist dat koploper Groen Wit zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen had geleden, maar verzuimde tegen Steen maximaal te profiteren. De formatie van Hubert van den Hemel werkte na een doelpuntloze eerste helft tot twee keer toe een achterstand weg en moest ondanks een sterke slotfase genoegen nemen met een gelijkspel: 2-2.