Volledig scherm
Soccer ball in motion over grass voetbal stockfoto © Getty Images

Promovendus Hulsterloo heeft nieuwe trainer

NIEUW NAMEN - Promovendus VV Hulsterloo heeft een nieuwe trainer gevonden. De Belg Johan Temmerman is bij de kersverse zondag-vierdeklasser de opvolger van zijn landgenoot Rudy Vermeiren. Die laatste neemt na dertig jaar afscheid van het trainersvak. De laatste tweeënhalf jaar coachte hij Hulsterloo.

Temmerman is geen onbekende van de club aangezien hij vanaf 2015 tot en met 2017 samen met zijn voorganger Vermeiren voor de groep stond. Hij zal worden bijgestaan door Christoph Praet. Praet, die eigenlijk al een punt achter zijn carrière had gezet, scoorde afgelopen zondag via een schitterende vrije trap de winnende treffer voor de ploeg uit Nieuw-Namen. Hierdoor werd promotie veiliggesteld.

Temmerman coachte afgelopen seizoen het dameselftal van KSK Beveren.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.