Volledig scherm
Mourad Azzanagui. © Paul ten Hacken

Primeur Groene Ster Vlissingen in Hoorn

HOORN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen hebben vrijdagavond een belangrijke slag geslagen in de eredivisie. In Hoorn werd HV/Veerhuys met 3-4 verslagen, waardoor de Zeeuwse ploeg de onderste regionen voorzichtig achter zich laat.

Halverwege leidde Groene Ster met 1-2 door doelpunten van Salim Sandee en Mourad Azzanagui. Na de pauze zorgde Abdoe Abdenbi voor de 1-3. HV/Veerhuys rechtte de rug en kwam terug tot 3-3, maar Mourad Azzanagui bracht Groene Ster op 3-4. Het was de eerste zege ooit van Groene Ster bij HV/Veerhuys.

Over twee weken wordt de competitie hervat. Groene Ster Vlissingen speelt dan op vrijdag 10 februari in de Baskensburg tegen WSV/Shoepimp, dat onder de Zeeuwse club staat.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.