Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwkomer Francis Kabwe Manengele (met bal) in actie namens Hoek tegen Zulte Waregem. Op de achtergrond Ruben de Jager, die graag eerste spits wil worden. © Peter Nicolai

Positief verraste Vandenheede ziet Hoek pittige week afsluiten met nederlaag

HOEK - Derdedivisionist Hoek is de oefencampagne zaterdag met een nipte nederlaag begonnen. De beloften van de Belgische profclub Zulte Waregem waren in Zeeuws-Vlaanderen met 2-3 te sterk. Met nog zo’n vier minuten op de klok besloot scheidsrechter Harold van de Ketterij na de derde treffer van de bezoekers, vanwege aanhoudende irritaties over en weer, niet meer af te laten trappen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bij Hoek weten ze wat de wensen zijn van Lieven Gevaert
    PREMIUM

    Bij Hoek weten ze wat de wensen zijn van Lieven Gevaert

    HOEK - Naast de trainingen die hij deze week verzorgde, voerde Lieven Gevaert de afgelopen dagen ook meerdere gesprekken. Met Nico Boussen, voorzitter van de sponsorstichting, sprak hij onder meer over de voorwaarden om langer bij Hoek te blijven. En met Jacky Lambert en Ferdie Hermans, die deel uitmaken van de technische commissie, vond onder meer een evaluatie van de selectie plaats. ,,Het waren vruchtbare gesprekken’’, vertelde de Belgische trainer.