Volledig scherm

Philippine wint ING-Cup in Terneuzen

TERNEUZEN - V.V. Philippine won zaterdag de ING-Cup. De ploeg van trainer Dennis de Nooijer was met 4-2 te sterk voor Zaamslag.

Maarten van Hecke, Yannick Vanhijfte, Sebastiaan de Meijer en Roland van de Wege waren de doelpuntenmakers. Niek Luime en Joris Rademakers scoorden voor Zaamslag.

De organiserende vereniging Terneuzense Boys klopte, dankzij twee treffers van Jordi Maas en een van Ruud Hoogesteger, met 3-1 HVV’24. Marnix van Sonsbeek scoorde voor de Hulstenaren. De eerste wedstrijd tussen Terneuzense Boys en Philippine eindigde in een 1-1 gelijkspel. Daardoor hadden beide ploegen in de eindstand vier punten.

Ook het doelsaldo was gelijk. Omdat Philippine een doelpunt meer had gescoord dan Terneuzense Boys werd de zondagderdeklasser uitgeroepen tot winnaar. HVV’24 eindigde als derde voor de nummer vier Zaamslag.

  1. Hoek heeft al snel gezien wat spits Akindayini in huis heeft

    Hoek heeft al snel gezien wat spits Akindayini in huis heeft

    HOEK - Na het afhaken van Niek van Sprundel wilden de beleidsbepalers van Hoek zich graag aanvallend versterken. Dinsdagavond stapten daarom twee testspelers het veld op, die zich mochten komen bewijzen. Alex Assontsa (19) is een buitenspeler uit België. Hij werd de afgelopen maanden door Union Sint-Gillis, dat op het tweede niveau in België uitkomt, verhuurd aan eerste-provincialer Auderghem. Maar de meeste ogen waren dinsdag op Daniel Akindayini gericht.