Tiamo Roose (midden), op archief, zette zijn ploeg op voorsprong. Het betekende de eerste overwinning voor Philippine
Volledig scherm
PREMIUM
Tiamo Roose (midden), op archief, zette zijn ploeg op voorsprong. Het betekende de eerste overwinning voor Philippine © Camile Schelstraete

Philippine pakt eindelijk drie punten, VV Steen krijgt een lesje effectiviteit

DERDE KLASSE AVLISSINGEN - Philippine is er na vier wedstrijden eindelijk in geslaagd om de eerste drie punten te behalen. De ploeg profiteerde in de tweede helft van windje mee, terwijl VV Steen juist een lesje effectiviteit kreeg in Breda. HVV‘24 benutte opnieuw niet de kansen en de wedstrijd tussen VV Clinge en Sprundel werd op het laatste moment afgelast vanwege een Corona-besmetting bij de uitploeg.

 1. Keepers van Oranje door Hans van Breukelen op Deltawerken onthuld

  Keepers van Oranje door Hans van Breukelen op Deltawer­ken onthuld

  VLISSINGEN - Met flitsende filmpjes van achtereenvolgens de keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers werd de EK-selectie van het Nederlands elftal woensdagmiddag bekendgemaakt. Bondscoach Frank de Boer heeft bij het verdedigen van het doel keuze uit Jasper Cillessen, Maarten Stekelenburg en Tim Krul. Het trio werd onthuld door oud-doelman Hans van Breukelen, met grote banners die aan de Deltawerken waren opgehangen.
 2. Al slaapwandelend wilde ik Frank Rijkaard van advies voorzien
  PREMIUM

  Al slaapwande­lend wilde ik Frank Rijkaard van advies voorzien

  Daar stonden we dan, midden in de nacht, met z’n tweeën. Het was de zomer van 2000, Frank Rijkaard was bondscoach en ik wilde hem tijdens een warme nacht al slaapwandelend van advies voorzien. Ik trok mijn vriendin mee naar de gang van ons Vlissingse flatje en vertelde haar daar wat de ideale opstelling was voor het Nederlands elftal. Zij werd als eerste echt wakker, geloof ik, en maakte een einde aan het gedoe. Kom, we gaan slapen.