De topper tussen Luctor Heinkenszand (groen) en RCS leverde zaterdag geen winnaar op.
Volledig scherm
PREMIUM
De topper tussen Luctor Heinkenszand (groen) en RCS leverde zaterdag geen winnaar op. © Lex de Meester

Pechvogel Jaap Esser ziet RCS na rode kaart naast Luctor Heinkenszand komen in topper

DERDE KLASSE AVLISSINGEN - GPC Vlissingen heeft dit seizoen nog geen punt gemorst in de derde klasse A. Dat deden RCS en Luctor Heinkenszand zaterdag in de onderlinge confrontatie wel, want het topaffiche eindigde in een 2-2-gelijkspel.

 1. Bart Sprangers uit Philippine begon met voetballen in Kameroen
  PREMIUM

  Bart Sprangers uit Philippine begon met voetballen in Kameroen

  PHILIPPINE - Meestal op een hobbelig veldje met wat grassprieten, maar soms ook gewoon op het zand. Of op een afgelegen sportterreintje naast het plaatselijke politiebureau. Waar menig jeugdvoetballertje tegenwoordig zijn eerste stappen zet op de moderne kunstgrasvelden, daar was de voetbalentree van Bart Sprangers (20) veel en veel primitiever. De bakermat van de huidige Philippine-speler was namelijk niet Sportpark ’t Bermpje, maar de genoemde velden van havenstad Douala in Kameroen.
 2. PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spelers
  PODCAST

  PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spe­lers

  VLISSINGEN - Niet alleen door corona werden dit weekeinde wedstrijden afgelast; ook op veel door regen kletsnat geworden velden kon zaterdag en zondag niet worden gevoetbald. Toch kwam een aantal Zeeuwse clubs de afgelopen dagen nog in actie. Vaak op kunstgras, zoals Hoek, Terneuzen en Hontenisse. Maar in Vogelwaarde speelden ze gewoon op natuurgras, ook omdat het voorlopig zomaar de laatste wedstrijd zou kunnen zijn. Het veld kan de komende weken dan wel herstellen.