Volledig scherm
© PZC

Pearl Doesburg gaat aan de slag bij de zaterdagploeg van Goes

GOES - De zaterdagtak van Goes heeft een nieuwe trainer gevonden voor komend seizoen. Pearl Doesburg wordt de opvolger van de naar WIK'57 vertrekkende Huseyin Dogan.

Eind vorig jaar maakte Dogan bekend dat hij na dit seizoen vertrekt bij Goes. Twee seizoenen had hij de zaterdagploeg onder zijn hoede. In het eerste jaar promoveerde het elftal meteen van de vierde naar de derde klasse, via de nacompetitie.

Met Doesburg heeft Goes nu een nieuwe hoofdcoach gevonden voor de zaterdagtak. Op welk niveau hij uit zal gaan komen met de ploeg, moet nog blijken. Goes strijdt momenteel tegen degradatie uit de derde klasse A van het zaterdagvoetbal.

 1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
  PREMIUM

  Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

  VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’
 2. Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil
  PREMIUM
  uit het archief

  Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil

  Nu het coronavirus iedereen aan huis bindt, duikt de sportredactie van de PZC in het rijke archief. Mooie verhalen uit het recente verleden komen nogmaals online. Vandaag: verslaggever Barry van der Hooft ging op bezoek bij trainer Kenny Verhoene in Jena. ,,Je weet niet hoe het loopt in het leven. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden en dan is het ineens over. Daarom geniet ik heel erg van wat ik nu doe.”