Paul Telussa in 2007 als interim-trainer langs de lijn bij Hoek..
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Telussa in 2007 als interim-trainer langs de lijn bij Hoek.. © Unknown

Paul Telussa kondigt in Voetbal International zijn afscheid aan als trainer

OOST-SOUBURG - Aan het begin van dit jaar liet hij nog weten ‘te veel van het spelletje te houden’ om te stoppen als trainer. Toch kondigde Paul Telussa deze week in de Voetbal International - terloops in de rubriek Abonnee - zijn pensioen aan, al moet de 69-jarige oefenmeester daar zelf ook nog even aan wennen. ,,Mijn leven bestond altijd uit voetbal, dat valt straks ineens weg.”

 1. De familie Thomaes is onlosmakelijk verbonden met voetbalclub Hoofdplaat
  PREMIUM

  De familie Thomaes is onlosmake­lijk verbonden met voetbal­club Hoofdplaat

  HOOFDPLAAT - Negentig jaar voetbal in Hoofdplaat leidde in de beste seizoenen van de dorpsclub tot promotie naar de derde klasse. Vooral in de tweede helft van die negentig jaar is het geslacht Thomaes nadrukkelijk aanwezig. Vier broers maakten in de vorige eeuw deel uit van twee succesvolle lichtingen. Thuis tegen Hontenisse maakten Serge, Nieck en Robbert Thomaes zondag deel uit van de selectie. De thuisploeg incasseerde net als tegen IJzendijke een forse nederlaag.
 2. Dyllan Davidse is na bizarre omhaal ineens het gesprek van de dag bij koffieautomaat
  PREMIUM

  Dyllan Davidse is na bizarre omhaal ineens het gesprek van de dag bij koffieauto­maat

  VLISSINGEN - Alsof de tijd even stilstond, zo hing Dyllan Davidse zaterdagmiddag op sportpark Irislaan stijlvol in de lucht. Om hem drie seconden later met een omhaal kiezelhard achter de kansloze doelman van VC Vlissingen tegen het net te laten slaan. Inmiddels staat de middenvelder van RCS weer letterlijk met beide beentjes op de grond, maar geniet hij nog altijd na. ,,Dit vergeet je nooit meer.”