Volledig scherm
Owen Schalkwijk was onder meer vrijwilliger bij Groene Ster. Hier staat hij op de foto met speler Said Bouzambou. © Paul ten Hacken

Overleden Owen Schalkwijk krijgt memorial bij ‘zijn’ Groene Ster

VLISSINGEN - Zaalvoetbalclub Groene Ster Vlissingen brengt begin januari een eerbetoon aan de overleden Owen Schalkwijk. De club heeft een Owen Schalkwijk Memorial in het leven geroepen.

Op 3 januari staat de memorial gepland. Er zijn twee sporthallen beschikbaar. In de ene vinden clinics plaats voor G-teams, in de andere kan vrij gezaalvoetbald worden. Het evenement begint om 12.00 uur, om 16.00 uur eindigt de dag. Er is een vrije inloop.

Owen Schalkwijk, het jongere broertje van Goes-aanvaller Steve Schalkwijk, overleed in maart van dit jaar. Hij was één van de trouwste vrijwilligers van Groene Ster.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ook als de wind draait wil Aardenburg vooruit
    PREMIUM

    Ook als de wind draait wil Aardenburg vooruit

    AARDENBURG - Na drie achtereenvolgende degradaties heeft voetbalvereniging Aardenburg zijn doelstelling bijgesteld. Het ambitieuze meerjarenplan dat er toe moest leiden dat Aardenburg zou uitgroeien tot een stabiele tweedeklasser is vervangen door een voornemen dat gestoeld is op realisme. Met vier nieuwe leden in een bestuur van zeven waait er een nieuwe wind in Aardenburg, dat inmiddels uitkomt in de vijfde klasse van het zondagvoetbal.