Volledig scherm
Owen Schalkwijk was onder meer vrijwilliger bij Groene Ster. Hier staat hij op de foto met speler Said Bouzambou. © Paul ten Hacken

Overleden Owen Schalkwijk krijgt memorial bij ‘zijn’ Groene Ster

VLISSINGEN - Zaalvoetbalclub Groene Ster Vlissingen brengt begin januari een eerbetoon aan de overleden Owen Schalkwijk. De club heeft een Owen Schalkwijk Memorial in het leven geroepen.

Op 3 januari staat de memorial gepland. Er zijn twee sporthallen beschikbaar. In de ene vinden clinics plaats voor G-teams, in de andere kan vrij gezaalvoetbald worden. Het evenement begint om 12.00 uur, om 16.00 uur eindigt de dag. Er is een vrije inloop.

Owen Schalkwijk, het jongere broertje van Goes-aanvaller Steve Schalkwijk, overleed in maart van dit jaar. Hij was één van de trouwste vrijwilligers van Groene Ster.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.