Volledig scherm
Owen Schalkwijk was onder meer vrijwilliger bij Groene Ster. Hier staat hij op de foto met speler Said Bouzambou. © Paul ten Hacken

Overleden Owen Schalkwijk krijgt memorial bij ‘zijn’ Groene Ster

VLISSINGEN - Zaalvoetbalclub Groene Ster Vlissingen brengt begin januari een eerbetoon aan de overleden Owen Schalkwijk. De club heeft een Owen Schalkwijk Memorial in het leven geroepen.

Op 3 januari staat de memorial gepland. Er zijn twee sporthallen beschikbaar. In de ene vinden clinics plaats voor G-teams, in de andere kan vrij gezaalvoetbald worden. Het evenement begint om 12.00 uur, om 16.00 uur eindigt de dag. Er is een vrije inloop.

Owen Schalkwijk, het jongere broertje van Goes-aanvaller Steve Schalkwijk, overleed in maart van dit jaar. Hij was één van de trouwste vrijwilligers van Groene Ster.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sluiskil op de vingers getikt: minpunten voor ontbreken van spelregelbewijs
    PREMIUM

    Sluiskil op de vingers getikt: minpunten voor ontbreken van spelregel­be­wijs

    SLUISKIL - Ineens stonden er twee minpunten achter de naam van de Zeeuws-Vlaamse zondag-vijfdeklasser Sluiskil, een bescheiden en doorgaans nette vereniging. Navraag bij voetbalbond KNVB wees uit dat de club zich ook niet had misdragen. Eind vorig jaar, in het duel met koploper Nieuw Borgvliet (2-3-nederlaag), werden echter twee (jonge) spelers opgesteld die hun spelregelbewijs nog niet hadden en daarvoor is de club gestraft. Een primeur in Zeeland en behalve de puntenaftrek kreeg Sluiskil ook nog een geldboete.