Volledig scherm
Ronny Tresonie. © Peter Nicolai

Oud-trainer van Terneuzen lost keepersprobleem Sluis op

SLUIS - Ronny Tresonie lost voorlopig het keepersprobleem op bij zondag-vierdeklasser SV Sluis. De oud-voetballer en trainer is de vervanger van eerste doelman Bryan de Waele, die nog geen twee weken geleden in het duel met Groede na een ongelukkige botsing zijn knieschijf op drie plaatsen brak.

De kans is aannemelijk dat De Waele dit seizoen niet meer in actie komt. Ook de doelman van het tweede elftal is niet inzetbaar. Hij herstelt van een armbreuk, die hij opliep in een wedstrijd tegen Hontenisse.

In eerste instantie leek voormalig jeugdkeeper Caspar de Hei, die in het restant van de wedstrijd tegen Groede De Waele verving, de opengevallen plaats in te nemen. ,,Maar Caspar wil ook blijven voetballen in het tweede elftal. Dat valt niet te combineren’’, aldus Theo Schram bestuurslid technische zaken.

Tresonie verdedigde dit seizoen ook het doel in het tweede team van Sluis. Tresonie was acht jaar trainer/speler van Sluis. Hij werd daarna trainer van zondag-derdeklasser Terneuzen, waar hij een jaar geleden moest stoppen om gezondheidsreden.