Eigen foto
Volledig scherm
Eigen foto © Jacco Nelen

Oud-doelman Nelen wordt nieuwe trainer MZVC

MIDDELBURG - MZVC heeft een nieuwe trainer gevonden. Jacco Nelen staat met ingang van komend seizoen voor de groep bij de zaterdag-vierdeklasser. Nelen, die overkomt van Nieuwland, wordt de opvolger van Stéphane Cépèro, die eerder te kennen gaf na dit seizoen te stoppen bij MZVC.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
  2. Ajax haalt ‘expert’ Dolf Roks in huis: ‘Ik zie hier veel zaken die echt bij me passen’

    Ajax haalt ‘expert’ Dolf Roks in huis: ‘Ik zie hier veel zaken die echt bij me passen’

    ROTTERDAM - Een week of zes. Veel langer heeft het niet geduurd voordat Dolf Roks na zijn vertrek bij Sparta aan een nieuwe uitdaging kon beginnen. De Zeeuwse trainer, die tegenwoordig in Rotterdam woont, is sinds afgelopen weekend werkzaam bij Ajax. Namens de Ajax Coaching Academy (ACA) gaat Roks (59) onder meer de jeugdopleiding van de regerend landskampioen doorlichten. ,,Ze noemen me een expert.’’