Oostkapelle gaat nu écht voor de titel

videoOOSTKAPELLE - Koploper Oostkapelle heeft zaterdag in een onderling duel met de nummer twee van de tweede klasse E, Terneuzense Boys, de favorietenstatus voor de titel nog maar eens bevestigd. Op eigen veld won de ploeg van trainer Harro Hazelaar overtuigend met 3-0, alweer de elfde overwinning op rij.

Vlak voor rust was de onvrede bij de bezoekers duidelijk hoorbaar. ,,Pak het eens op met zijn allen’’, klonk het vanaf de bank. Het was illustratief voor de eerste helft van Terneuzense Boys. De ploeg van trainer Hubert van den Hemel, die vooraf minder verliespunten had dan de tegenstander, werd op alle fronten afgetroefd en speelde een verloren wedstrijd. De oefenmeester kon er na afloop nog steeds niet zijn vinger op leggen. ,,Ik ben echt boos geworden in de rust, we waren overal te laat en er zat helemaal niks in bij ons. Ik snap niet waar het vandaan komt.’’

Volledig scherm
Sander Versendaal schiet vlak voor tijd de 3-0 achter Terneuzense Boys-doelman Dennis Rijnberg. © Lex De Meester
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    HOEK - Voor wie er nog aan twijfelde; Hugo Vandenheede kan zijn stem flink verheffen. De Belgische trainer van Hoek is vaak de rust zelve, maar liet er donderdagavond geen twijfel over bestaan dat hij niet tevreden was over enkele spelers. Vandenheede zette iedereen op scherp, want zaterdagmiddag moet Hoek vol aan de bak. In de uitwedstrijd tegen ASWH wil de derdedivisionist de volgende stap richting het winnen van de tweede periode zetten.