Volledig scherm
Oostkapelle (gele shirts) wijkt zaterdag uit naar Kamperland. © Lex De Meester

Oostkapelle/Domburg wijkt voor bekerduel uit naar Kamperland

OOSTKAPELLE - Ook voor het derde en laatste groepsduel in het toernooi om de districtsbeker moet Oostkapelle/Domburg uitwijken naar een ander veld. De wedstrijd tegen Rozenburg wordt afgewerkt in Kamperland.

Bij de combiclub Oostkapelle/Domburg zijn de velden momenteel niet bespeelbaar. Om die reden werd het bekerduel met Brielle. op de eerste speeldag, niet in eigen huis afgewerkt maar bij de Zuid-Hollandse tegenstander. 

Zaterdag, voor het duel met Rozenburg, is de thuishaven eveneens niet beschikbaar. De Walcherse formatie hoeft echter niet opnieuw naar Zuid-Holland af te reizen, zoals voor de wedstrijd tegen Brielle het geval was. Er wordt zaterdag om 14.30 uur namelijk afgetrapt op het sportcomplex van Bevelanders in Kamperland. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.