Volledig scherm
Oostkapelle (gele shirts) wijkt zaterdag uit naar Kamperland. © Lex De Meester

Oostkapelle/Domburg wijkt voor bekerduel uit naar Kamperland

OOSTKAPELLE - Ook voor het derde en laatste groepsduel in het toernooi om de districtsbeker moet Oostkapelle/Domburg uitwijken naar een ander veld. De wedstrijd tegen Rozenburg wordt afgewerkt in Kamperland.

Bij de combiclub Oostkapelle/Domburg zijn de velden momenteel niet bespeelbaar. Om die reden werd het bekerduel met Brielle. op de eerste speeldag, niet in eigen huis afgewerkt maar bij de Zuid-Hollandse tegenstander. 

Zaterdag, voor het duel met Rozenburg, is de thuishaven eveneens niet beschikbaar. De Walcherse formatie hoeft echter niet opnieuw naar Zuid-Holland af te reizen, zoals voor de wedstrijd tegen Brielle het geval was. Er wordt zaterdag om 14.30 uur namelijk afgetrapt op het sportcomplex van Bevelanders in Kamperland. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    VLISSINGEN – De tuchtcommissie amateurvoetbal van de KNVB heeft Vlissingen-spelers Milton Roemeratoe en Karim Ben Sellam een straf opgelegd voor de incidenten waar de spelers bij waren betrokken tijdens het duel met FC Boshuizen. Ben Sellam kreeg de langste schorsing, bevestigt een woordvoerder van de tuchtcommissie tegenover deze krant. De reservedoelman van de zondag-eersteklasser moet in totaal vijftien maanden toekijken. Roemeratoe staat in totaal vier maanden aan de kant. Beide spelers hebben vier werkdagen de tijd om in beroep te gaan.