Scheidsrechter Felix toont Oostkapelle een gele kaart in het gestaakte duel met Nieuwenhoorn. Links staat Maarten Hazelaar en rechts Wouter Verduijn.
Volledig scherm
Scheidsrechter Felix toont Oostkapelle een gele kaart in het gestaakte duel met Nieuwenhoorn. Links staat Maarten Hazelaar en rechts Wouter Verduijn. © Ruben Oreel

Oostkapelle/Domburg krijgt twee punten in mindering na gestaakte topper

ZEIST - Voetbalvereniging Oostkapelle/Domburg heeft een schikkingsvoorstel van twee winstpunten in mindering gekregen van de KNVB en een niet nader gespecificeerde boete.

 1. Voetbal Vodcast #3: ‘Voorlopig geen feestjes bij VV Goes’
  voetbal vodcast

  Voetbal Vodcast #3: ‘Voorlopig geen feestjes bij VV Goes’

  VLISSINGEN – De twee Zeeuwse derdedivisionisten beleven een matige (Hoek) en een slechte (Goes) start van het seizoen. Hoek moet aanstaande zaterdag winnen bij ACV en hoopt een week later over Istvan Bakx te kunnen beschikken. Goes gaat na drie nederlagen op rij zware weken tegemoet, want het treft achtereenvolgens de topploegen Excelsior’31, Sparta Nijkerk en Stedoco. ,,Ik verwacht de komende weken geen feestje in Goes’’, zegt sportverslaggever Barry van der Hooft in de nieuwe aflevering van de PZC Voetbal Vodcast.
 2. Bij RCS zorgen Janisse en Davidse voor de juiste mix
  PREMIUM

  Bij RCS zorgen Janisse en Davidse voor de juiste mix

  OOST-SOUBURG - De cijfers waren vaak indrukwekkend, toch was er nagenoeg ieder seizoen in de laatste vier jaar net één club in de derde klasse beter dan RCS. Dit jaar lijkt het een tweestrijd te gaan worden met Luctor Heinkenszand. Met de nodige versterkingen van buitenaf, de terugkeer van Marlo Janisse en het doorbreken van jeugdspeler Dyllan Davidse lijkt de juiste mix tussen voetballen en strijd leveren te zijn gevonden.