Ook tegen Ajax moet Goes genoegen nemen met een remise

DERDE DIVISIE \ videoGOES - Het abonnement van Goes op remises is zaterdag verlengd. De Zeeuwse derdedivisionist moest na gelijke spelen tegen Sportlust’46 (0-0) en Harkemase Boys (3-3) ook de punten delen met de amateurs van Ajax. Doelpunten vielen er niet tegen de Amsterdammers: 0-0.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Kapelle tussen hoop en vrees na nederlaag: ‘Onbegrijpelijk dat deze wedstrijd niet is uitgesteld’
  PREMIUM
  DERDE KLASSE B

  Kapelle tussen hoop en vrees na nederlaag: ‘Onbegrij­pe­lijk dat deze wedstrijd niet is uitgesteld’

  Kapelle leeft tussen hoop en vrees in de derde klasse B, na het 1-3-verlies tegen Bruse Boys. De ploeg van Shane van Bogaert is afhankelijk van het laatste duel van Den Bommel tegen Halsteren. Bij een gelijkspel of een overwinning voor Den Bommel gaat Kapelle alsnog de nacompetitie in. Tholense Boys gaat met iets gunstiger vooruitzichten aan de play-offs beginnen dan Kruiningen, na een 2-4-overwinning in het onderlinge duel.