Ruben van der Meulen enkele seizoenen terug in actie voor Oostburg, tijdens een duel met Meto. Rechts zijn jongere broer Jochem, die komend seizoen ook de overstap maakt naar Terneuzense Boys.
Volledig scherm
Ruben van der Meulen enkele seizoenen terug in actie voor Oostburg, tijdens een duel met Meto. Rechts zijn jongere broer Jochem, die komend seizoen ook de overstap maakt naar Terneuzense Boys. © Camile Schelstraete

Ook Ruben van der Meulen wordt speler van Terneuzense Boys

TERNEUZEN - Terneuzense Boys heeft opnieuw twee spelers aan de selectie voor volgend seizoen toegevoegd. Ruben van der Meulen komt over van zondag-vierdeklasser Oostburg, Tristan Groenendaal is momenteel clubloos. Het aantal nieuwelingen in de selectie van de nieuwe trainer Dennis de Nooijer is hiermee op zes gekomen.

 1. Afscheid Niels Breijaert anders dan gehoopt, ondanks treffer in slotminuut
  PREMIUM

  Afscheid Niels Breijaert anders dan gehoopt, ondanks treffer in slotminuut

  HULST - Afscheid nemen met een goal in de slotminuten is normaliter iets waar je bijna blind voor tekent. Vrijwel de laatste actie van Niels Breijaert als actief voetballer was de gelijkmaker tegen Schijf, op 11 oktober 2020. Een leuk feitje voor de aanvoerder van HVV’24, maar zeker niet meer dan dat. Want alsnog op een fatsoenlijke manier afsluiten als voetballer zat er door het afgebroken seizoen niet in voor de bijna 35-jarige centrale verdediger.
 1. Real Madrid houdt zicht op titel na zege op Granada
  Play

  Real Madrid houdt zicht op titel na zege op Granada

 2. Woningoverval Zahavi: vrouw met vuurwapen bedreigd, ook kinderen vastgebonden
  Play

  Woningover­val Zahavi: vrouw met vuurwapen bedreigd, ook kinderen vastgebon­den