Volledig scherm
De doelpuntenkanonnen van Luctor Heinkenszand: Tom Blomaard (links) en Martijn Simonse (nummer 9) maakten zaterdag samen zeven van de elf goals voor hun club. © Johan Van Der Heijden

Ook Luctor Heinkenszand heeft zijn kanonnen

TOPSCORERSVLISSINGEN - Niet alleen Apollo’69 heeft zijn schuttersduo, ook Luctor Heinkenszand heeft een gevreesd span in de spits.

Martijn Simonse en Tom Blomaard maakten zaterdag zeven van de elf treffers van hun ploeg in de afstraffing van SKNWK (0-11). Daarmee brachten ze hun gezamenlijke totaal op 42 doelpunten. Simonse heeft er inmiddels 24 gemaakt, de teller van Blomaard staat op 18. Beiden staan daarmee in de top 10 van het PZC-topscorerklassement.

Dat geldt ook voor het hyperproductieve Apollo-duo Jean-Paul Harthoorn/Dennis de Nooijer. Zij kwamen dit weekeinde niet in actie met hun team, waardoor hun totaal op 52 goals bleef staan. Harthoorn behield met 28 doelpunten de tweede plaats, De Nooijer staat – samen met Simonse – gedeelde vierde met 24 goals.

Geen van allen kan voorlopig tippen aan Arjen de Koeijer. Wel qua goals (hij heeft er namelijk ook 24 gemaakt), maar voorlopig niet qua punten. Omdat de spits van Yerseke zijn doelpunten op een hoger niveau heeft gemaakt, heeft hij een hoger puntentotaal bij elkaar geschoten en gekopt.

Volledig scherm
© PZC
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement