Volledig scherm
Gérard de Nooijer, trainer van FC Dordrecht, hoort vrijdagmiddag of zijn ploeg het opneemt tegen het FC Twente van spits Tom Boere. © foto: Carla Vos

Ontmoeting tussen Zeeuwen van Dordrecht en Tom Boere mogelijk afgelast

DORDRECHT - De kans is aanzienlijk dat het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen FC Dordrecht en FC Twente vrijdagavond niet doorgaat. Dat melden de Dordtenaren op Twitter.

Door de landelijke politiestaking die gepland staat, is de kans aanwezig dat een aantal wedstrijden in het betaald voetbal niet doorgaat. Hoewel een flink aantal duels waarschijnlijk wel gewoon afgewerkt zal worden, staat de ontmoeting tussen Dordrecht en Twente op losse schroeven.

Bij FC Dordrecht zijn de Zeeuwen Gérard de Nooijer (trainer) en Siebe Schets actief. Ook voormalig JVOZ-speler Quincy Hogesteger komt uit voor de ploeg uit Zuid-Holland. FC Twente beschikt juist over de Terneuzense spits Tom Boere. Of zij elkaar daadwerkelijk tegenkomen, wordt vrijdagmiddag bekend. Rond 13.00 uur valt de beslissing over het wel of niet doorgaan van de wedstrijd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bart Corstanje is nu de grote baas
    PREMIUM

    Bart Corstanje is nu de grote baas

    BRESKENS - Soms moet je als trainer even tot tien tellen. Dat doet Bart Corstanje dan ook halverwege de tweede helft van het duel met Steen, als hij een vervanger voor de geblesseerd geraakte Tim van Hasselt in wil brengen. Veron Schram is klaar om binnen de lijnen te komen, er is alleen één probleempje: zijn shirt blijkt nog in de kleedkamer te liggen… De invaller rent er snel om, valt iets later dan gepland in en kort daarna beslist Breskens het eerste competitieduel, dat uiteindelijk met 3-0 wordt gewonnen.