Volledig scherm
Gérard de Nooijer, trainer van FC Dordrecht, hoort vrijdagmiddag of zijn ploeg het opneemt tegen het FC Twente van spits Tom Boere. © foto: Carla Vos

Ontmoeting tussen Zeeuwen van Dordrecht en Tom Boere mogelijk afgelast

DORDRECHT - De kans is aanzienlijk dat het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen FC Dordrecht en FC Twente vrijdagavond niet doorgaat. Dat melden de Dordtenaren op Twitter.

Door de landelijke politiestaking die gepland staat, is de kans aanwezig dat een aantal wedstrijden in het betaald voetbal niet doorgaat. Hoewel een flink aantal duels waarschijnlijk wel gewoon afgewerkt zal worden, staat de ontmoeting tussen Dordrecht en Twente op losse schroeven.

Bij FC Dordrecht zijn de Zeeuwen Gérard de Nooijer (trainer) en Siebe Schets actief. Ook voormalig JVOZ-speler Quincy Hogesteger komt uit voor de ploeg uit Zuid-Holland. FC Twente beschikt juist over de Terneuzense spits Tom Boere. Of zij elkaar daadwerkelijk tegenkomen, wordt vrijdagmiddag bekend. Rond 13.00 uur valt de beslissing over het wel of niet doorgaan van de wedstrijd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek laat veertiende seizoenszege uit handen glippen
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Hoek laat veertiende seizoensze­ge uit handen glippen

    HENDRIK-IDO-AMBACHT – Voor Hoek leek er zaterdagmiddag 75 minuten lang niets aan de hand in de uitwedstrijd tegen ASWH. De ploeg van Hugo Vandenheede speelde één van de beste wedstrijden van het seizoen, leidde met 0-2 en was een stap dichter bij het winnen van de tweede-periodetitel. Toch ging het in de slotfase nog mis. Een fantastische knal van Jesper van den Bosch (1-2) deed de wedstrijd kantelen, waarna Lester Pires nog een punt uit het vuur sleepte voor ASWH: 2-2.