Lieven Gevaert (rechts), hier tijdens het duel met VVOG, eist ook zaterdag tegen Odin'59 weer scherpte van zijn spelersgroep.
Volledig scherm
PREMIUM
Lieven Gevaert (rechts), hier tijdens het duel met VVOG, eist ook zaterdag tegen Odin'59 weer scherpte van zijn spelersgroep. © Gianni Agosti

Onderschatting? Hoek-trainer Gevaert wil er niets over horen

HOEK - Na een moeizame start van het seizoen, met drie punten uit vijf duels, wist Hoek twee overwinningen op rij te boeken. De ploeg van Lieven Gevaert klom op de ranglijst en kan zaterdag opnieuw een stap zetten. Op eigen veld staat de derdedivisionist tegenover Odin’59, dat pas één keer won en de nummer zestien van de ranglijst is. ,,Maar dat zegt me dus helemaal niets’’, zegt Gevaert. ,,Wij mogen helemaal niemand onderschatten.’’

 1. Bart Sprangers uit Philippine begon met voetballen in Kameroen
  PREMIUM

  Bart Sprangers uit Philippine begon met voetballen in Kameroen

  PHILIPPINE - Meestal op een hobbelig veldje met wat grassprieten, maar soms ook gewoon op het zand. Of op een afgelegen sportterreintje naast het plaatselijke politiebureau. Waar menig jeugdvoetballertje tegenwoordig zijn eerste stappen zet op de moderne kunstgrasvelden, daar was de voetbalentree van Bart Sprangers (20) veel en veel primitiever. De bakermat van de huidige Philippine-speler was namelijk niet Sportpark ’t Bermpje, maar de genoemde velden van havenstad Douala in Kameroen.
 2. VCK-aanvaller Ton Hillebrand scoort, ook op social mediaplatform TikTok
  PREMIUM
  VIDEO

  V­CK-aanvaller Ton Hillebrand scoort, ook op social mediaplat­form TikTok

  KOUDEKERKE - Ton Hillebrand woont met zijn moeder en zusje in Koudekerke, heeft het Cios afgerond, werkt als bezorger en heeft al vier jaar een vriendin. Je zou kunnen denken dat de voetballer van VCK het leven van een doorsnee Zeeuwse jongen heeft, maar niets is minder waar. De 21-jarige spierbundel heeft net de grens van 100.000 volgers gepasseerd op social media-app TikTok, waar hij met zijn filmpjes al honderdduizenden mensen heeft vermaakt.