Noad'67 (geel-groen) verloor dik van mede-koploper Halsteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Noad'67 (geel-groen) verloor dik van mede-koploper Halsteren. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Noad’67 geeft cadeautjes weg en gaat hard onderuit

DERDE KLASSE BVLISSINGEN - Krabbendijke pakte bij ZSC’62 de tweede zege van het seizoen en voert samen met Halsteren de ranglijst aan. De formatie van Nels Rijvers hoefde ook nog geen tegendoelpunten te incasseren. Komende zaterdag nemen Krabbendijke en Halsteren het tegen elkaar op.

 1. Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetballers’
  VOETBAL VODCAST

  Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetbal­lers’

  VLISSINGEN - Nu de voetbalcompetities tijdelijk zijn stilgelegd, wordt ook voor de PZC Voetbal Vodcast een pauze ingelast. In de achtste aflevering van dit seizoen gaat presentator Juriën Dam in gesprek met verslaggever Barry van der Hooft, die weet dat sommige clubs in groepjes van vier nog wel doortrainen. ,,Alleen is het wel lastig om het nu, zonder partijvormen, leuk te houden voor voetballers.’'
 2. Trainer Christoph Praet wil Hulsterloo eigen identiteit laten behouden
  PREMIUM

  Trainer Christoph Praet wil Hulsterloo eigen identiteit laten behouden

  NIEUW-NAMEN - Christoph Praet groeide op naast het voetbalveld van het kleine Hulsterloo. Hij debuteerde op veertienjarige leeftijd in de hoofdmacht, droeg het tenue van HVV’24, Terneuzen en de Belgische clubs Sint Gillis-Waas en Bazel en zette als gevolg van een knieblessure een punt achter zijn loopbaan als speler. Praet werd elftalbegeleider, ontwikkelde zich als trainer en staat als kind van de club aan het roer van het eerste elftal.