Adriaan Nieuwenhuijse gaat niet voor een derde seizoen bij De Meeuwen.
Volledig scherm
Adriaan Nieuwenhuijse gaat niet voor een derde seizoen bij De Meeuwen. © Dirkjan Gjeltema

Nieuwenhuijse mist draagvlak en verlaat De Meeuwen

ZOUTELANDE - Adriaan Nieuwenhuijse verlaat aan het eind van het seizoen De Meeuwen. Het bestuur van de zaterdag tweedeklasser wilde de hoofdtrainer ook een derde seizoen aan de club binden, maar Nieuwenhuijse ziet daarvoor niet het door hem gewenste draagvlak bij de spelers. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
  2. Keeper geschorst na racistische opmerking richting Hoek-speler Jonathan Constansia: ‘Dit had nooit mogen gebeuren’

    Keeper geschorst na racisti­sche opmerking richting Hoek-spe­ler Jonathan Constansia: ‘Dit had nooit mogen gebeuren’

    SASSENHEIM - In afwachting van de straf van de KNVB heeft het bestuur van voetbalvereniging Ter Leede zijn doelman Mark de Vries tot 1 januari 2022 geschorst. De keeper kreeg zaterdagmiddag in het duel met Hoek de rode kaart, na een racistische opmerking richting tegenstander Jonathan Constansia. De Vries heeft inmiddels aan meerdere betrokkenen, onder wie Constansia zelf, telefonisch zijn excuses aangeboden.