Volledig scherm
Hubert van den Hemel​ stapt in de zomer over van Breskens naar Terneuzense Boys. © Boaz Timmermans

Nieuwe uitdaging voor Hubert van den Hemel

TERNEUZEN - Hubert van den Hemel is volgend seizoen de hoofdtrainer van Terneuzense Boys. Hij staat nu nog aan het roer bij zondag-derdeklasser Breskens.

Van den Hemel is in Terneuzen de opvolger van Diederik Hiensch, die na drie seizoenen afscheid neemt bij de club. De Boys staan halverwege het seizoen op een degradatieplaats in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal.

Voor Van den Hemel wordt Terneuzense Boys de derde club als hoofdtrainer. Eerder trok hij ook al aan de touwtjes bij Zaamslag. Met Breskens promoveerde hij vorig seizoen via de nacompetitie naar de derde klasse in het zondagvoetbal.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.