Glenn Geeraerts begint pas in augustus bij Oostburg, maar is er nu al wekelijks te vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Glenn Geeraerts begint pas in augustus bij Oostburg, maar is er nu al wekelijks te vinden. © Peter Nicolai

Nieuwe trainer heeft grootse plannen bij Oostburg

OOSTBURG - Glenn Geeraerts voetbalde op het hoogste niveau in België, bezit het trainersdiploma UEFA-A en was hoofdcoach bij twaalf Belgische clubs. Ruim een jaar na een sportieve teleurstelling bij Damme begon het voetbal bij Geeraerts toch weer te kriebelen. De Belg gaat officieel pas in augustus bij Oostburg aan de slag, maar rijdt inmiddels blindelings naar het complex van de vierdeklasser.

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Kwetsbaar Hoek geeft zege in laatste minuten nog uit handen
  PREMIUM

  Kwetsbaar Hoek geeft zege in laatste minuten nog uit handen

  HOEK - De sprint richting het vijandelijke doel had een doelpunt op moeten leveren, daar was Jonathan Constansia het mee eens. De middenvelder van Hoek stuitte na 79 minuten echter op Erick Jansema, de doelman van Harkemase Boys. Toch was er niks aan de hand voor Hoek, want de ploeg leidde nog altijd met 2-0. In een doldwaze slotfase gaf het die voorsprong nog uit handen (2-2) en had het zelfs geluk dat het niet verloor.