Volledig scherm
Trainer Youssef el Badey (rechts) spreekt de spelers van Groene Ster Vlissingen toe. © Lex De Meester

Nicky van Merriënboer bezorgt Groene Ster Vlissingen winnende start

ROTTERDAM - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen zijn het seizoen vrijdagavond begonnen met een 3-2-overwinning bij TPP/Feyenoord Futsal.

Trainer Youssef el Badey trad daarmee in de voetsporen van zijn drie voorgangers als hoofdtrainer van de Zeeuwse club. Ook Mo Ahrouch, Hicham Benhammou en Samir Yaqoobi schreven in hun eerste competitiewedstrijd met Groene Ster Vlissingen een driepunter bij.

Gemakkelijk ging het niet. In de eerste helft nam Groene Ster weliswaar een 2-0-voorsprong door doelpunten van Hoessein Bouzambou en Achraf Laabich (zijn 25ste officiële goal voor de club), maar na de pauze kwam de Rotterdamse thuisploeg terug tot 2-2.

Vijf minuten voor tijd maakte Nicky van Merriënboer het naar later bleek winnende doelpunt. Met zijn eerste officiële goal voor het eerste van Groene Ster Vlissingen sinds april 2017 werd hij op de openingsdag van de eredivisie de matchwinnaar.

Volgende week vrijdag (de dertiende) speelt Groene Ster Vlissingen zijn eerste thuiswedstrijd. Om 20.30 uur wordt in de Baskensburg afgetrapt tegen FC Marlène.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na nieuwe schouderblessure twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoekomst

    Na nieuwe schouder­bles­su­re twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoe­komst

    MIDDELBURG - Hoek moet het waarschijnlijk een week of zes zonder Gert-Jan van Leiden stellen. De centrale verdediger viel zaterdag in het uitduel met Ter Leede (3-2-nederlaag) na 74 minuten geblesseerd uit. De rechterschouder van Van Leiden schoot uit de kom en daardoor mist hij sowieso de derby van aanstaande zaterdag tegen Goes en de duels met VVSB, Dovo en Barendrecht. En het is de vraag of de Middelburger nog gaat voetballen, wanneer hij weer hersteld is.