Volledig scherm
Dogucan Haspolat maakte zaterdag in Zierikzee het tweede doelpunt van Excelsior. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

MZC'11 heeft niks te vertellen in de Joel Zwarts-show van Excelsior

ZIERIKZEE - De voetballers van MZC’11 hadden zaterdag weinig in de melk te brokkelen in het oefenduel met de profs van Excelsior. De Zierikzeese tweedeklasser moest zelfs dubbele cijfers incasseren: 0-10.

MZC’11 figureerde in de Joël Zwarts-show. De 20-jarige aanvaller kwam deze zomer over van grote buurman Feyenoord, waar zijn contract niet verlengd werd. In Zierikzee scoorde hij maar liefst vijf keer.

De andere doelpunten werden gemaakt door Dave van Delft (3), Dogucan Haspolat en door een eigen doelpunt van MZC’11. Halverwege leidde Excelsior nog maar met 0-3.

De jarige scheidsrechter Harold van de Ketterij uit Goes leidde de wedstrijd in goede banen. Het was de 1000ste wedstrijd in de carrière van de Zeeuwse arbiter.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek is doelman De Jonghe dankbaar in Lisse
    DERDE DIVISIE

    Hoek is doelman De Jonghe dankbaar in Lisse

    LISSE – Hoek mocht het punt dat het zaterdagmiddag overhield aan het uitduel met FC Lisse koesteren. De zeventiende competitiewedstrijd in de derde divisie eindigde na een meeslepend gevecht, op een zwaar veld, in 1-1. Rik Impens zorgde tien minuten voor rust uit een strafschop voor de 0-1, halverwege de tweede helft bracht Tom Duindam de thuisploeg langszij. Dat Hoek niet verloor had het vooral aan Jordi de Jonghe te danken.