Volledig scherm
© Thinkstock

MZC'11 hard onderuit bij LRC in onstuimige slotfase

LEERDAM - Het is MZC'11 ook in de vierde wedstrijd van het seizoen, op bezoek bij LRC, niet gelukt de nul weg te poetsen. De zaterdag-eersteklasser ging met 4-0 onderuit door vier goals in de laatste acht minuten.

Ruim tachtig minuten viel er niets aan te merken op het spel van de formatie uit Zierikzee. Tactisch stond de ploeg van trainer Alexander van Keulen als een huis en via de counter werd een aantal goede kansen gecreëerd.

Optisch gezien was LRC wel de bovenliggende ploeg. Maar dat overwicht kon het pas na 82 minuten uitdrukken in een doelpunt. Uit een vrije trap kon Ricardo Papilaja het openingsdoelpunt maken.

Ook de 2-0 kwam uit een stilstaande situatie. Een penalty welteverstaan. Ingmar Quist zou een overtreding hebben gemaakt, al waren de mening daarover verdeeld, en Ansu Camara benutte het buitenkansje in de 84ste minuut.

De gemoederen liepen vervolgens even hoog op, waardoor scheidsrechter Jo-Annes dd Bat uit Kloetinge het duel enkele minuten staakte. Na de hervatting scoorde LRC nog twee keer. Eerst zette Rogier Gerritsen zijn naam op het wedstrijdformulier (3-0) en vervolgens bepaalde Camara de eindstand met zijn tweede treffer van de middag.

LRC-MZC'11 4-0 (0-0). 82. Ricardo Papilaja 1-0, 84. Ansu Camara 2-0 (strafschop), 89. Rogier Gerritsen 3-0, 90. Ansu Camara 4-0.