Volledig scherm

Mooiste zaalvoetbalgoal 2015 is van Saïd Bouzambou (video)

VLISSINGEN - Zaalvoetballer Saïd Bouzambou heeft het mooiste zaalvoetbaldoelpunt van 2015 achter zijn naam staan. De speler van eredivisionist Groene Ster Vlissingen maakte dat in het duel met 't Knooppunt.

Bouzambou vindt zichzelf terug in de top-10 van mooiste goals die door de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) werden geselecteerd en waarop via social media-pagina's kon worden gestemd. Het gaat hierbij om zowel veld- als zaalvoetbalgoals. In het rijtje staan ook doelpunten van Arjen Robben en Wesley Sneijder. Andere zaalvoetbaldoelpunten in de top-10 zijn die van Jamal El Ghannouti (4) en Younes Makraou (8).

Op nummer 1 staat Jordao Pattinama die namens VV Capelle scoorde in het bekerduel met FC Dordrecht.

Top-10 doelpunt van het jaar:

Jordao Pattinama (vv Capelle) Tim Bader (Longa '30) Said Bouzambou (Groene Ster Vlissingen) Jamal El Ghannouti (Oranje) Wesley Sneijder (Oranje) Arjen Robben (Oranje) Sisca Folkertsma (PSV) Younes Makraou (ASV Lebo) Lieke Martens (Oranje) Eshly Bakker (Ajax)

De mooist goals van 2015 door Nederlandse teams. 1. Jordao Pattinama (vv Capelle) 2. Tim Bader (Longa '30) 3. Said Bouzambou (Groene Ster Vlissingen) 4. Jamal El Ghannouti (Oranje) 5. Wesley Sneijder (Oranje) 6. Arjen Robben (Oranje) 7. Sisca Folkertsma (PSV) 8. Younes Makraou (ASV Lebo) 9. Lieke Martens (Oranje) 10. Eshly Bakker (Ajax)
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.