Volledig scherm
Groene Ster Vlissingen 2. © www.groenestervlissingen.nl

Monsteroverwinning voor Groene Ster 2

VLISSINGEN - Met nog vier speeldagen op het programma heroverde Groene Ster 2 de koppositie in topklasse C van het zaalvoetbal dankzij een monsteroverwinning op Botafogo 1. 

De Vlissingers versloegen de nummer voorlaatst van de ranglijst na een 17-1-ruststand met 31-1, wat op zijn minst een opzienbarende eindstand genoemd mag worden.

De zege kon zo ruim uitvallen omdat Botafogo vervoersproblemen had en maar met vier spelers (inclusief de doelman) aan de start verscheen. Mohammed (4x), Younes Ben Khedda (4x), Mohammed Jaddi (3x), Marcelo Tuhuleruw (2x), Hicham Azzanagui (2x), Amine El Bakkaoui en Achraf El Bousksaki mochten zich in de eerste helft al op het doel van de tegenstander uitleven. 

Na de hervatting voegden Alhajaji (4x), El Bakkaoui (4x), Tuhuleruw (3x), El Bousksaki, Azzanagui en Jaddi (elk 1x) daar gezamenlijk nog eens veertien doelpunten aan toe. Botafogo scoorde het enige tegendoelpunt bij een 5-0-achterstand.

Groene Ster 2 gaat nu aan de leiding met een totaal van 34 punten uit veertien wedstrijden, CFM/Transito 1 volgt met 32 punten uit evenzovele duels op de tweede plaats.

  1. Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    BURGH-HAAMSTEDE - Woorden schieten voor Dylan Adelaar (21) tekort als hij wil beschrijven hoe mooi hij het leven vindt als speler van het voetbalteam van de Louisiana State University (LSUS). De enige baaldagen die hij het afgelopen halfjaar had in de Verenigde Staten waren zaterdagen. Dan kwam zijn vorige club Bruse Boys namelijk in actie in de eerste klasse, vaak zonder succes. ,,Helaas heb ik tegen Deltasport (4-1-nederlaag) zelf ook weinig voor elkaar kunnen krijgen’’, sombert hij nog wat na, terugblikkend op het afgelopen weekend.