Volledig scherm
Groene Ster Vlissingen 2. © www.groenestervlissingen.nl

Monsteroverwinning voor Groene Ster 2

VLISSINGEN - Met nog vier speeldagen op het programma heroverde Groene Ster 2 de koppositie in topklasse C van het zaalvoetbal dankzij een monsteroverwinning op Botafogo 1. 

De Vlissingers versloegen de nummer voorlaatst van de ranglijst na een 17-1-ruststand met 31-1, wat op zijn minst een opzienbarende eindstand genoemd mag worden.

De zege kon zo ruim uitvallen omdat Botafogo vervoersproblemen had en maar met vier spelers (inclusief de doelman) aan de start verscheen. Mohammed (4x), Younes Ben Khedda (4x), Mohammed Jaddi (3x), Marcelo Tuhuleruw (2x), Hicham Azzanagui (2x), Amine El Bakkaoui en Achraf El Bousksaki mochten zich in de eerste helft al op het doel van de tegenstander uitleven. 

Na de hervatting voegden Alhajaji (4x), El Bakkaoui (4x), Tuhuleruw (3x), El Bousksaki, Azzanagui en Jaddi (elk 1x) daar gezamenlijk nog eens veertien doelpunten aan toe. Botafogo scoorde het enige tegendoelpunt bij een 5-0-achterstand.

Groene Ster 2 gaat nu aan de leiding met een totaal van 34 punten uit veertien wedstrijden, CFM/Transito 1 volgt met 32 punten uit evenzovele duels op de tweede plaats.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement