Volledig scherm
Sparta-spits Michiel Kramer. © ANP Pro Shots

Michiel Kramer zet zijn geld op Waarde voor duel met Smerdiek

VIDEOROTTERDAM - In de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal staat een belangrijke wedstrijd op het programma in de subtop. Smerdiek ontvangt Waarde en dat duel leeft zelfs buiten de provinciegrenzen.

Het zijn de huidige nummers vier en vijf die zaterdag in Sint Maartensdijk tegenover elkaar staan. Beide ploegen hopen aan het einde van de rit nog een periode te kunnen overnemen en zowel Smerdiek als Waarde maakte ook nog kans op de derde plaats, die nu in bezit is van DwO'15.

De belangen zijn dus groot voor de twee ploegen. En dat is ook in Rotterdam opgevallen. Sparta-spits Michiel Kramer deed deze week namelijk een voorspelling voor het duel van zaterdag. 4-0 voor Waarde, met drie doelpunten van Nordin El Marzguioui, aldus de voormalig aanvaller van onder meer Feyenoord.

Helemaal objectief is Kramer niet. Bij Sparta werkt hij namelijk samen met inspanningsfysioloog Olivier Noordam en die is dan weer afkomstig uit Waarde. Sterker nog, hij maakte altijd deel uit van de eerste selectie. Zaterdag zal blijken of Kramers voorspelling uitkomt. Het eerste duel werd in ieder geval al gewonnen door Waarde, met 2-1.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement