Johny Merckx (rechts) vertrekt na twaalf seizoenen bij Graauw.
Volledig scherm
Johny Merckx (rechts) vertrekt na twaalf seizoenen bij Graauw. © VV Graauw

Merckx laat Graauw na twaalf seizoenen achter zich

GRAAUW - Oefenmeester Johny Merckx zet na twaalf jaar een punt achter zijn periode bij zondag-vijfdeklasser Graauw. ,,Ik heb een geweldige tijd gehad hier, bij een geweldige club.”

De trainer is toe aan een andere stap. ,,Ik ben bij Graauw opgeklommen. Eerst was ik leider van het eerste elftal, toen assistent-trainer en nu ben ik drie jaar hoofdtrainer geweest. Iedereen binnen de club kent mij door en door. Er is altijd veel respect geweest en dat is wederzijds. Ze hebben mij de kans gegeven om mijn trainerspapieren te halen, daar ben ik de club erg dankbaar voor”, vertelde Merckx.

Voor aankomend seizoen heeft Merckx nog geen club. ,,Er zijn wel contacten, maar er is nog niks concreets”, zegt hij daarover. Graauw is op zijn beurt op zoek naar een nieuwe trainer voor komend seizoen. 

  1. Bootcampinstructeur Joost Thoonen zet families nu online aan tot sporten

    Bootcampin­struc­teur Joost Thoonen zet families nu online aan tot sporten

    BIGGEKERKE - Niet alleen de competitieve sporters zitten thuis vanwege de maatregelen die zijn ingevoerd tegen de verspreiding van het coronavirus. Ook veel recreanten hebben momenteel een gedwongen pauze. Natuurlijk, een rondje lopen of fietsen kan nog steeds. Maar sporten in groepen is er even niet meer bij. Of toch wel? J0ost Thoonen van Active Lifestyle Club Middelburg geeft zijn bootcamps nu online en dat blijkt een groot succes.