Volledig scherm
Johny Merckx (rechts) vertrekt na twaalf seizoenen bij Graauw. © VV Graauw

Merckx laat Graauw na twaalf seizoenen achter zich

GRAAUW - Oefenmeester Johny Merckx zet na twaalf jaar een punt achter zijn periode bij zondag-vijfdeklasser Graauw. ,,Ik heb een geweldige tijd gehad hier, bij een geweldige club.”

De trainer is toe aan een andere stap. ,,Ik ben bij Graauw opgeklommen. Eerst was ik leider van het eerste elftal, toen assistent-trainer en nu ben ik drie jaar hoofdtrainer geweest. Iedereen binnen de club kent mij door en door. Er is altijd veel respect geweest en dat is wederzijds. Ze hebben mij de kans gegeven om mijn trainerspapieren te halen, daar ben ik de club erg dankbaar voor”, vertelde Merckx.

Voor aankomend seizoen heeft Merckx nog geen club. ,,Er zijn wel contacten, maar er is nog niks concreets”, zegt hij daarover. Graauw is op zijn beurt op zoek naar een nieuwe trainer voor komend seizoen. 

  1. Hoek is doelman De Jonghe dankbaar in Lisse
    DERDE DIVISIE

    Hoek is doelman De Jonghe dankbaar in Lisse

    LISSE – Hoek mocht het punt dat het zaterdagmiddag overhield aan het uitduel met FC Lisse koesteren. De zeventiende competitiewedstrijd in de derde divisie eindigde na een meeslepend gevecht, op een zwaar veld, in 1-1. Rik Impens zorgde tien minuten voor rust uit een strafschop voor de 0-1, halverwege de tweede helft bracht Tom Duindam de thuisploeg langszij. Dat Hoek niet verloor had het vooral aan Jordi de Jonghe te danken.