Ruben de Jager had bij Hoek nog bijna de assist op de 1-1 tegen Staphorst, maar ploeggenoot Giovanni Delannoy kwam net tekort om te scoren.
Volledig scherm
Ruben de Jager had bij Hoek nog bijna de assist op de 1-1 tegen Staphorst, maar ploeggenoot Giovanni Delannoy kwam net tekort om te scoren. © Sjaak van der Salm

Matig Hoek moet buigen voor Staphorst; club hoopt snel nieuwe trainer te presenteren

DERDE DIVISIESTAPHORST - Een kleine twee weken na het vertrek van trainer Lieven Gevaert slikte Hoek de vierde nederlaag van het seizoen. Op bezoek bij Staphorst ploeterde de ploeg 90 minuten lang, met TC-lid Jacky Lambert als eindverantwoordelijke op de bank. Hoek kreeg voor de rust via Steve Schalkwijk, die de kruising raakte, een grote kans. Vijf minuten na rust sloeg de thuisploeg toe (1-0) en dat bleek voldoende voor een overwinning.

  1. Na vreemde weken gaat Hoek voor een goed resultaat in Staphorst
    PREMIUM

    Na vreemde weken gaat Hoek voor een goed resultaat in Staphorst

    HOEK - De knappe overwinning op koploper Sparta Nijkerk op 16 oktober, werd in Hoek gevolgd door twee aparte weken. Trainer Lieven Gevaert vertrok, twee dagen later volgde ook zijn assistent Steven Maes. Een nieuw technisch duo is er nog niet bij de derdedivisieclub, waardoor speler Istvan Bakx, tc-lid Jacky Lambert en de ingevlogen Niels Slager afgelopen week de touwtjes in handen hadden. Zaterdag wacht een zware uitwedstrijd bij Staphorst.