Matchwinnaar doet alles goed, vindt Goes-trainer: ‘Ik kan alleen geen zes middenvelders opstellen’

videoGOES - De succesformule van Daan Eikenhout blijft resultaten opleveren. ‘Zijn’ Goes heeft door de 3-0-zege op Ter Leede een gaatje geslagen met de onderste helft van de derde divisie en nestelt zich in de middenmoot. In de komende weken zal duidelijk worden of en op welke manier de interim-trainer aan Goes verbonden blijft.

Vorige week sprak de club met Michel Leonhart (foto), sinds kort actief bij zondag-vierdeklasser Oostburg. De oefenmeester uit Axel was in het verleden werkzaam bij onder meer RCS en GPC Vlissingen. Hij beschikt over de juiste trainerslicentie. Hij heeft met Goes van gedachten gewisseld over de mogelijkheden. Die worden deze week intern besproken.

De spelersgroep roemt Eikenhout geregeld om zijn ‘duidelijkheid’. De opstelling van Goes is nagenoeg altijd hetzelfde. Tegen Ter Leede voerde de Middelburger noodgedwongen twee wijzingen door. Sherief Tawfik ontbrak vanwege privé-omstandigheden en Mart de Kroo genoot van een wintersportvakantie.

  1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
    PREMIUM

    Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

    VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’