Volledig scherm
Marvin Cornelis (links) was weer belangerijk voor Hoofdplaat. © Camile Schelstraete

Marvin Cornelis bekroont rentree bij Hoofdplaat met winnende hattrick

VIJFDE KLASSE AVLISSINGEN - Schoondijke zette in de laatste thuiswedstrijd in het zondagvoetbal een megascore neer tegen Sluiskil: 9-0. Marvin Cornelis hielp Hoofdplaat naar een overwinning tegen Aardenburg (3-2), terwijl Corn Boys in de tweede helft een maatje te klein was voor Vivoo (3-0). SDO’63 en Graauw speelden gelijk.

Volledig scherm
Scorebord bij Schoondijke-Sluiskil. © Lieneke Donkers

Schoondijke-Sluiskil 9-0: De ploeg van trainer Martin van Vooren verraste vriend en vijand door een gigantische uitslag neer te zetten in de laatste thuiswedstrijd in het zondagvoetbal. In de eerste helft scoorden Zakaria Hasni (1x), Nouredine Zaha (1x) en Niek Haartsen (2x). ,,Het was gewoon heel slecht wat wij hebben laten zien vanmiddag, we misten een aantal spelers maar dat mag geen excuus zijn voor zo'n grote nederlaag‘’, vertelde Veli Eryürük, de trainer van Sluiskil. Na de rust kreeg Sluiskil nog wel de mogelijkheid om een doelpunt te maken vanaf elf meter. De penalty werd gestopt door Justin Bakker. Hierna ging Schoondijke verder met waar ze in de eerste helft gebleven waren. Rein Dieleman (2x), Zakaria Hasni (1x), Loek Dieleman (1x) en Wietse Boone bepaalden de eindstand op 9-0.

Hoofdplaat-Aardenburg 3-2: Marvin Cornelis deed sinds lange tijd weer mee met Hoofdplaat. Hij eiste meteen de hoofdrol op. De eerste treffer kwam op zijn naam. Hierna deed Aardenburg snel wat terug door Ricky van de Vijver (1-1). Hoofdplaat kwam weer op voorsprong, wederom via Marvin Cornelis, die gelijk daarna voor zijn derde doelpunt van de middag tekende. Net voor het rustsignaal kwam Aardenburg weer dichterbij, Ricky van de Vijver maakte zijn tweede. In het tweede bedrijf werd er niet meer gescoord waardoor de eindstand 3-2 bleef.

Vivoo-Corn Boys 3-0: De Sassenaren moesten op bezoek bij de nummer drie van de vijfde klasse A. In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Beide ploegen creëerden een aantal goede kansen. Deze bleven onbenut. Na de rust liet de ploeg uit Brabant zien waarom ze eerste staan in de derde periode. Vivoo ging aanvallender voetbal spelen en kwam tot grote kansen. De Brabanders scoorden drie keer en beslisten zo de wedstrijd. ,,We moeten top zijn om tegen de top 3-ploegen kans te maken, dat waren we vandaag jammer genoeg niet‘’, vertelde trainer John Moes van Corn Boys.

SDO'63-Graauw 1-1: Het aantal kansen in deze wedstrijd was op één hand te tellen. ,,Vandaag was het een echte vechtwedstrijd, heel veel strijd van beide kanten maar weinig goed voetbal‘’, wist Danny Magito, trainer van SDO’63. Net voor rust opende Martijn der Weduwe toch de score voor Graauw. In het tweede bedrijf ging SDO’63 aanvallender voetbal hanteren. ,,We hebben in de rust wat omzettingen gedaan, dit pakte voor ons goed uit.‘’ Martijn Ivens tekende voor de gelijkmaker en tevens de eindstand.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement