.
Volledig scherm
. © PZC

Martijn Simonse (Luctor Heinkenszand) maakte 24 van zijn laatste 25 goals op eigen veld

TOPSCORERSVLISSINGEN - Met een half puntje voorsprong gaat Steve Schalkwijk (Hoek) als koploper van het PZC-topscorersklassement waarschijnlijk de winterstop in. Waarschijnlijk, want de competitie is nog niet officieel afgeblazen voor 2021. Martijn Simonse en Kevin van Iersel hijgen namens Luctor Heinkenszand in de nek van Schalkwijk.

 1. PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spelers
  PODCAST

  PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spe­lers

  VLISSINGEN - Niet alleen door corona werden dit weekeinde wedstrijden afgelast; ook op veel door regen kletsnat geworden velden kon zaterdag en zondag niet worden gevoetbald. Toch kwam een aantal Zeeuwse clubs de afgelopen dagen nog in actie. Vaak op kunstgras, zoals Hoek, Terneuzen en Hontenisse. Maar in Vogelwaarde speelden ze gewoon op natuurgras, ook omdat het voorlopig zomaar de laatste wedstrijd zou kunnen zijn. Het veld kan de komende weken dan wel herstellen.
 2. Kapelle tussen hoop en vrees na nederlaag: ‘Onbegrijpelijk dat deze wedstrijd niet is uitgesteld’
  PREMIUM
  DERDE KLASSE B

  Kapelle tussen hoop en vrees na nederlaag: ‘Onbegrij­pe­lijk dat deze wedstrijd niet is uitgesteld’

  Kapelle leeft tussen hoop en vrees in de derde klasse B, na het 1-3-verlies tegen Bruse Boys. De ploeg van Shane van Bogaert is afhankelijk van het laatste duel van Den Bommel tegen Halsteren. Bij een gelijkspel of een overwinning voor Den Bommel gaat Kapelle alsnog de nacompetitie in. Tholense Boys gaat met iets gunstiger vooruitzichten aan de play-offs beginnen dan Kruiningen, na een 2-4-overwinning in het onderlinge duel.