Volledig scherm

Mart van Bree stopt per direct als trainer van Zeelandia Middelburg

MIDDELBURG - Mart van Bree heeft besloten om met onmiddellijke ingang te stoppen als trainer van het eerste elftal van Zeelandia Middelburg. De spelersgroep is vrijdagavond geïnformeerd over zijn besluit, meldt de club in een persbericht.

Zijn taak wordt voorlopig overgenomen door Rogier Veenstra, de huidige assistent trainer.

Van Bree (53) was sinds 1 juli hoofdtrainer. Na een goede zomerperiode en start van de competitie bleek de klik tussen trainer en spelers onvoldoende te zijn om de ambities waar te kunnen maken.

Het bestuur van Zeelandia Middelburg betreurt het zeer dat de samenwerking voortijdig is geëindigd, maar respecteert de keuze van Van Bree. Rogier Veenstra neemt op dit moment de taken over. Spoedig spreken bestuur en Veenstra met elkaar over een oplossing voor de rest van het seizoen.

  1. KNVB draagt 'zaak FC Lisse-Hoek' over aan aanklager betaald voetbal

    KNVB draagt 'zaak FC Lisse-Hoek' over aan aanklager betaald voetbal

    HOEK - De KNVB heeft een onderzoek ingesteld naar de strafschoppenserie bij het bekerduel FC Lisse-Hoek. Donderdagochtend werd om 10.00 uur in Zeist vergaderd over de veelbesproken kwestie. Daarna werd het bestuur van zaterdag-hoofdklasser Hoek per e-mail op de hoogte gebracht van het feit dat de voetbalbond de zaak heeft overgedragen aan de aanklager betaald voetbal. De kans is groot dat donderdagavond bij de loting voor de tweede ronde een balletje met 'FC Lisse/Hoek' in de koker gaat.