Volledig scherm
Marco Groeneveld. © DirkJan Gjeltema

Marco Groeneveld kondigt voor tweede keer zijn vertrek bij Bruse Boys aan

BRUINISSE - Trainer Marco Groeneveld vertrekt aan het eind van dit seizoen bij Bruse Boys. De oefenmeester en het bestuur van de vereniging club zijn in onderling overleg overeengekomen dat de coach zijn loopbaan elders gaat voortzetten.

Groeneveld is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club uit Bruinisse. In het eerste seizoen onder zijn hoede promoveerden de paarshemden naar de eerste klasse. Het lukte Bru een jaar later niet zich te handhaven op dat niveau. Momenteel is Bruse Boys de nummer zes van de tweede klasse E.

Het is overigens niet de eerste keer dat Groeneveld zijn vertrek bij Bruse Boys aankondigt. Vorig jaar gaf hij gedurende het seizoen ook al aan op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Daar kwam hij enkele weken later op terug, om vervolgens zijn contract in Bruinisse met een jaar te verlengen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    HOEK - Voor wie er nog aan twijfelde; Hugo Vandenheede kan zijn stem flink verheffen. De Belgische trainer van Hoek is vaak de rust zelve, maar liet er donderdagavond geen twijfel over bestaan dat hij niet tevreden was over enkele spelers. Vandenheede zette iedereen op scherp, want zaterdagmiddag moet Hoek vol aan de bak. In de uitwedstrijd tegen ASWH wil de derdedivisionist de volgende stap richting het winnen van de tweede periode zetten.