Volledig scherm
Marco Groeneveld. © DirkJan Gjeltema

Marco Groeneveld kondigt voor tweede keer zijn vertrek bij Bruse Boys aan

BRUINISSE - Trainer Marco Groeneveld vertrekt aan het eind van dit seizoen bij Bruse Boys. De oefenmeester en het bestuur van de vereniging club zijn in onderling overleg overeengekomen dat de coach zijn loopbaan elders gaat voortzetten.

Groeneveld is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club uit Bruinisse. In het eerste seizoen onder zijn hoede promoveerden de paarshemden naar de eerste klasse. Het lukte Bru een jaar later niet zich te handhaven op dat niveau. Momenteel is Bruse Boys de nummer zes van de tweede klasse E.

Het is overigens niet de eerste keer dat Groeneveld zijn vertrek bij Bruse Boys aankondigt. Vorig jaar gaf hij gedurende het seizoen ook al aan op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Daar kwam hij enkele weken later op terug, om vervolgens zijn contract in Bruinisse met een jaar te verlengen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Noordwijk wint in Hoek en heeft de titel binnen
    DERDE DIVISIE ZATERDAG/ video

    Noordwijk wint in Hoek en heeft de titel binnen

    HOEK – Na een enerverend duel, vierde Noordwijk zaterdagmiddag feest in Hoek. De bezoekers wonnen op sportpark Denoek met 2-3 en pakten daarmee de titel in de derde divisie. Voor de ploeg uit de Bollenstreek was dat het tweede kampioenschap op rij. Hoek had zaterdagmiddag wel iets meer verdiend, maar slaagde er niet om meerdere goede kansen te verzilveren. Met nog één duel te gaan weet trainer Hugo Vandenheede dat hij met zijn formatie op de vierde plaats eindigt.