Volledig scherm
PREMIUM
Ramon Janson (rechts) speelt dinsdagavond met Kloetinge wéér tegen SHO. © Johan Van Der Heijden

Marcel Lourens is duidelijk na gestaakt duel: ‘Dan moeten we het dinsdag maar afmaken’

KLOETINGE - Kloetinge was zaterdag halverwege een belangrijke overwinning op directe concurrent SHO, tot scheidsrechter Peter Vreeswijk in de rust te geblesseerd bleek om verder te fluiten. Een vervanger werd niet gevonden en dus gaan beide ploegen dinsdagavond (20.00 uur) op herhaling bij een stand van 1-0 in het voordeel van de thuisploeg.

Er leek weinig aan de hand. Beide ploegen zochten de kleedkamer op. Marcel Lourens analyseerde samen met zijn ploeg de eerste 45 minuten, tot een grensrechter binnenkwam om het nieuws te vertellen. Scheidsrechter Vreeswijk gaf na afloop uitleg over de situatie. ,,In de loop van de eerste helft kreeg ik last van mijn achillespees. Dat werd steeds pijnlijker, waardoor hardlopen en aanzetten lastig werd. Door het harde veld doet iedere stap zeer, de wedstrijd voortzetten ging gewoon niet.’’ Verhalen dat hij vaker last heeft van een soortgelijke blessures verwees hij naar het rijk der fabelen. ,,Ik heb het een paar jaar geleden ook eens gehad, maar niet recent. Het is de eerste keer dit jaar.’’

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel
    PREMIUM

    Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel

    BREDA - Vrijdagavond was het eindelijk zover voor Jan Paul van Hecke. De pas negentienjarige Arnemuidenaar maakte tijdens het duel tussen NAC Breda en Helmond Sport als invaller zijn debuut in het betaalde voetbal. Van Hecke kwam na 78 minuten bij een 4-1-stand binnen de lijnen voor de Spaanse aanvoerder Nacho Monsalve. NAC Breda won de wedstrijd vooral dankzij een sterke eerste helft overtuigend met 5-1 en is de koploper in de Keuken Kampioen Divisie.