Volledig scherm
© Getty Images

Luctor Heinkenszand winkelt weer bij SSV’65 en heeft keeper binnen

HEINKENSZAND - Voetbalvereniging Luctor Heinkenszand heeft met het oog op het nieuwe seizoen een nieuwe keeper aangetrokken. Nick Westerbeke komt over van SSV'65.

Bij de zaterdag-tweedeklasser uit Goes moet Westerbeke het momenteel doen met een rol als reserve-keeper. Bij fusieclub Luctor Heinkenszand, koploper in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal, hoopt hij aan meer minuten te komen.

Doelman Westerbeke is de vijfde versterking voor Luctor Heinkenszand voor komend seizoen. Eerder werden Wouter Duvekot (Terneuzense Boys), Perry Bek (ook SSV'65) en de broers Daan en Jaap Esser (Kloetinge) al aangetrokken. Tom Blomaard vertrekt juist. Hij gaat naar het Brabantse Cluzona.

  1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
    PREMIUM

    Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

    VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’