De vrouwen van Hontenisse, op archief, scoorden zes keer, maar wonnen niet. Lisan van den Broek maakte er vijf.
Volledig scherm
De vrouwen van Hontenisse, op archief, scoorden zes keer, maar wonnen niet. Lisan van den Broek maakte er vijf. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Lisan van den Broek scoort vijf keer, maar Hontenisse wint niet

VROUWENVOETBALKLOOSTERZANDE - In wat pas hun tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen was, behaalden de voetbalsters van Hontenisse in een spectaculair duel hun eerste punt. Op eigen veld werd het tegen RKVV Velsen een gelijkspel met niet-alledaagse cijfers: 6-6. Halverwege keek Hontenisse nog tegen een 3-4-achterstand aan.

 1. Scherpschutter De Leeuw jaagt bij ‘zijn clubje’ op eerherstel
  PREMIUM

  Scherp­schut­ter De Leeuw jaagt bij ‘zijn clubje’ op eerherstel

  YERSEKE - Door Frans van Pagee, bekend als de Razende Reporter, werd hij al eens bestempeld als ‘toekomstig beste spits van Zeeland’. Met zijn transfer naar Kloetinge leek de eerste stap twee jaar geleden te zijn gezet, maar na één seizoen besloot Guus de Leeuw zijn jachtterrein weer te verleggen naar de tweede klasse. Hij voelt zich bij Yerseke opnieuw als een vis in het water, maar van opgedroogde ambitie is geen sprake.
 2. Misschien moet de KNVB eens over de schutting kijken
  PREMIUM

  Misschien moet de KNVB eens over de schutting kijken

  VLISSINGEN - Voor Goes kan de tweede corona-onderbreking van de voetbalcompetities zomaar gunstig uitpakken. In twee van de drie door de KNVB geschetste scenario’s vervallen immers de reeds gespeelde wedstrijden. Goes is in de derde divisie na vijf duels nog puntloos. Het derde scenario is bovendien het minst waarschijnlijke, want dat behelst dat de competitie volgend jaar tussen januari en juni in zijn geheel wordt uitgespeeld.
 1. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Coach Leipzig boos om 'onbegrijpelijke beslissing' Nederlandse scheidsrechters
  Play

  Coach Leipzig boos om 'onbegrijpe­lij­ke beslissing' Nederland­se scheids­rech­ters