Lieven Gevaert wil met Hoek vooral vooruitkijken

VIDEOHOEK - De Belg Lieven Gevaert (42) is nieuwe trainer van derdedivisionist Hoek. Zaterdag debuteert hij thuis tegen FC Lisse, zonder David Destorme aan zijn zijde. De assistent is per direct gestopt.

Donderdagvond, 18.51 uur. Vanuit de kleedkamer van Hoek is een voorzichtig applausje hoorbaar. Lieven Gevaert heeft zich voorgesteld aan de selectie van de derdedivisionist en ook kort verteld waar hij voor staat en wat hij van zijn spelers verwacht. De belangrijkste boodschap? Niet te veel praten nu, op het veld moet het gebeuren. ,,Wat hier gebeurd is, is gebeurd’’, zegt Gevaert na de training. ,,Het gaat erom wat er nu komen gaat.’’

Quote

Wat hier gebeurd is, is gebeurd. Het gaat erom wat er nu komen gaat.

Lieven Gevaert (42)
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na nieuwe schouderblessure twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoekomst

    Na nieuwe schouder­bles­su­re twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoe­komst

    MIDDELBURG - Hoek moet het waarschijnlijk een week of zes zonder Gert-Jan van Leiden stellen. De centrale verdediger viel zaterdag in het uitduel met Ter Leede (3-2-nederlaag) na 74 minuten geblesseerd uit. De rechterschouder van Van Leiden schoot uit de kom en daardoor mist hij sowieso de derby van aanstaande zaterdag tegen Goes en de duels met VVSB, Dovo en Barendrecht. En het is de vraag of de Middelburger nog gaat voetballen, wanneer hij weer hersteld is.