Volledig scherm
PREMIUM
Ruden Grim. © Dirk Jan Gjeltema

Lewedorpse Boys-denktank hoopt op Toto-succes van Wilfred Genee

LEWEDORP - Bij Lewedorpse Boys is er alle reden tot lachen. De ploeg van trainer Paulus Poortvliet verloor nog geen wedstrijd in de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal en is zodoende lijstaanvoerder. Het kampioenschap lonkt. Bovendien is het 75-jarig jubileum van de dorpsclub in aantocht. Daarmee haalde Lewedorpse Boys zelfs de landelijke televisie.

Vorige week was het logo van Lewedorpse Boys opeens zichtbaar in de uitzending van Veronica Inside. ,,Wij wisten het donderdag al, maar er werd ons op het hard gedrukt om het geheim te houden’', vertelt initiator Ruden Grim. ,,We hebben met een paar man van het bestuur in de kantine gekeken. Niemand van de club wist het verder. Toen het net in beeld was geweest, begon de telefoon wel te rinkelen.’'

Quote

We hopen dat we nog een beetje inspraak hebben en Wilfred wat tips in kunnen sturen

Ruden Grim

Tijdens het voetbalpraatprogramma vullen presentator Wilfred Genee en zijn tafelgenoten Johan Derksen en René van der Gijp wekelijks de Toto in. Een vast onderdeel, waarmee het trio individueel geld kan verdienen voor de amateurclub waar hij voor speelt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement