Volledig scherm
Levi Mombarg © PZC

Levi Mombarg laat Hoek achter zich en trekt naar Oostkapelle

HOEK/OOSTKAPELLE - Voetballer Levi Mombarg doet een stapje terug. Hij vertrekt bij zaterdag-derdedivisionist Hoek en verdedigt volgend seizoen de clubkleuren van Oostkapelle, dat uitkomt in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal.

Bij Hoek kwam Mombarg nauwelijks aan spelen toe. Zaterdag, tijdens de return in de nacompetitie om promotie naar de tweede divisie tegen VVSB, moest hij op de tribune plaatsnemen. Toen hij dat hoorde, pakte Mombarg gefrustreerd de trein terug naar Zeeland. Hoek verloor dat duel uiteindelijk met 4-2 en liep zo promotie mis.

Zijn nieuwe club Oostkapelle greep zaterdag eveneens naast promotie. De Walcherse formatie speelde in de nacompetitie voor een ticket in de eerste klasse, maar verloor na een vroege voorsprong met 3-1 bij Papendrecht. Met Mombarg in de gelederen gaat Oostkapelle volgend jaar opnieuw een poging wagen promotie nar die eerste klasse af te dwingen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overwinning Hoek kost toch nog heel veel kracht
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Overwin­ning Hoek kost toch nog heel veel kracht

  RIJSSEN – Toen Roycel James na 51 minuten uit een vrije trap de 0-3 binnenschoot, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaert leek Excelsior’31 eenvoudig over de knie te leggen, maar kwam uiteindelijk nog bedrogen uit. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en was na de rode kaart voor Michel Gerritsen Mulkes zelfs nog dicht bij de gelijkmaker. Die viel niet, dankzij een fantastische reflex van doelman Jordi de Jonghe.
 2. Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper
  TWEEDE KLASSE E

  Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper

  VLISSINGEN - Halverwege leek Yerseke met een 2-0-voorsprong nog op weg naar een stunt tegen koploper Nieuwenhoorn, maar de bezoekers zorgden er met drie goals na rust voor dat Yerseke toch met lege handen achter bleef. Oostkapelle/Domburg sloot de Walcherse derby met Arnemuiden (3-2) winnend af en Bruse Boys pakte drie punten in ‘s-Heer Arendskerke. MZC’11 won thuis met 2-1 van DBGC, waardoor de Zierikzeese ploeg oprukte naar de derde plaats op de ranglijst.
 3. Kapelle profiteert van glorieus optreden Zaamslag
  DERDE KLASSE Ae

  Kapelle profiteert van glorieus optreden Zaamslag

  VLISSINGEN - Kapelle is na de vijfde speelronde alleen koploper in de derde klasse A. Zelf won het team met 2-0 bij Patrijzen en daarmee profiteerde het vol van de nederlaag met dezelfde cijfers van Luctor Heinkenszand bij Zaamslag. Kapelle heeft een voorsprong van drie punten op zowel Luctor Heinkenszand als Zaamslag. Goes pakte de eerste driepunter van het seizoen en Nieuwdorp blameerde zich met een 2-2-gelijkspel tegen tien man van GPC Vlissingen. FC Dauwendaele won ruim van De Noormannen. Drie duels eindigden onbeslist.