Volledig scherm
Matthew Lentink op archiefbeeld. © Ron Quinten

Lentink ziet concurrent zes keer vissen tegen Jamaica

WILLEMSTAD - Voor de tweede keer in enkele dagen tijd zag doelman Matthew Lentink Aruba vanaf de reservebank verliezen van Jamaica. Waar het eerder 2-0 werd, ging de tweede confrontatie in divisie B van de Concacaf Nations League met 0-6 verloren.

Net als tijdens de eerste wedstrijd tegen The Reggae Boyz kreeg Eric Abdul onder de lat de voorkeur boven Vlissingen-keeper Lentink. Dat werd opnieuw geen succes. Binnen 34 minuten stond de 0-4-ruststand al op het scorebord. Na rust maakte Jamaica er nog twee: 0-6.

Aruba staat door de nieuwe nederlaag tegen Jamaica nog steeds op de laatste plaats in groep C van divisie B. Lentink en zijn nationale ploeg hebben na vier wedstrijden nog geen punt op de teller. Jamaica daarentegen is nog foutloos en staat na vier duels met twaalf punten bovenaan. 

  1. Ook Sparta Nijkerk is te sterk voor hopeloos openend Hoek
    DERDE DIVISIE

    Ook Sparta Nijkerk is te sterk voor hopeloos openend Hoek

    HOEK – Een opnieuw bijzonder zwakke eerste helft leverde Hoek zaterdagmiddag de vijfde nederlaag van het seizoen op. In het duel met koploper Sparta Nijkerk keek de ploeg van Lieven Gevaert na zes minuten al tegen een 0-2-achterstand aan, halverwege stond het 0-3. Een snelle treffer na rust (1-3) pompte weer hoop in de Hoekse harten, Rik Impens zorgde na een uur voor 2-3 maar het laatste woord was voor de lijstaanvoerder: 2-4.