Thomas de Rijke scoorde twee keer voor Kloetinge tegen Oostkapelle/Domburg.
Volledig scherm
Thomas de Rijke scoorde twee keer voor Kloetinge tegen Oostkapelle/Domburg. © Johan van der Heijden

Lees hier alles over het Zeeuwse zaterdagvoetbal

OVERZICHTVLISSINGEN - In de derde divisie van het zaterdagvoetbal is het nog altijd wachten op de eerste Zeeuwse zege. Zowel Hoek als Goes slaagde er zaterdag niet in de eerste driepunter van het seizoen te pakken. Beide ploegen staan op drie punten, vergaard dankzij remises.

 1. Trainer Thomas Mangelaars geniet bij ZSC'62, ‘Ik hou van dat gemoedelijke’
  PREMIUM

  Trainer Thomas Mangelaars geniet bij ZSC'62, ‘Ik hou van dat gemoedelij­ke’

  SCHARENDIJKE - In de voorbije jaren opereerde Thomas Mangelaars (35) vooral in de luwte. Dat was bij hoofdklasser Halsteren en de op divisieniveau spelende Onder 19 van MOC’17 in Bergen op Zoom. Bij ZSC’62 zet hij de volgende stap in zijn loopbaan als trainer. De Brabander voelt zich thuis in Scharendijke. ,,Ik hou van dat gemoedelijke van een kleine club", zegt hij. ,,Het omgaan met mensen, direct aanspreekbaar zijn.’’
 2. Trainer van Goes: ‘We moeten allemaal in de spiegel kijken‘
  PREMIUM
  VIDEO

  Trainer van Goes: ‘We moeten allemaal in de spiegel kijken‘

  GOES - De derdedivisionist verliest kansloos van Excelsior’31 (1-3). ,,Het zat er geen moment in.” Het verschil in kwaliteit tussen hekkensluiter Goes en nummer twee Excelsior’31 was dan ook groot. Normaliter kan trainer Kevin Hollander hiermee leven. Zaterdag was dat niet het geval. ,,We nemen geen verantwoordelijkheid. Er hoeft niet met vingertjes naar elkaar gewezen te worden. Iedereen moet in de spiegel kijken: de jongens, de staf en ikzelf.”