Volledig scherm
Walcheren (links) versloeg in de eerste ronde Krabbendijke en was zaterdag te sterk voor Luctor Heinkenszand. © Johan Van Der Heijden

Lees hier alles over het Zeeuwse zaterdagvoetbal

OVERZICHTVLISSINGEN - De voorlaatste voetbalzaterdag zit erop. Voor de ene Zeeuwse ploeg verliep die uiterst positief, voor de ander liep het uit op een teleurstelling. Een overzicht.

Hoofdklasse/eerste klasse: Ook in de nacompetitie lukt het Kloetinge niet

Tweede klasse/derde klasse: Walcheren en Zaamslag blijven tot het einde over

Derde klasse/vierde klasse: Patrijzen knalt de derde klasse in en Zaterdagtak Goes sluit debuutjaar af met promotie

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Spelers Goes trokken al snel conclusie: geen klik
  PREMIUM

  Spelers Goes trokken al snel conclusie: geen klik

  GOES - Op het moment dat de naam van Ruud Pennings rond zong bij Goes waren er direct twijfels. Was hij wel de juiste persoon om Rogier Veenstra – die naar ASWH vertrok – op te volgen? De ‘zorgen’ werden geuit richting het bestuur. Toen Jurriaan van Poelje (Baronie) en Jasper de Muijnck (ex-Kozakken Boys) niet haalbaar bleken, werd de Vlissinger alsnog aangesteld. Maar hoewel Goes het hoofdtoernooi van de KNVB-beker haalde (dinsdag 29 oktober volgt het treffen met SC Cambuur), verliep de competitiestart moeizaam. De formatie behaalde vier punten uit acht duels en vindt zichzelf terug op de voorlaatste plaats in de derde divisie. Dinsdag stapte Pennings op.
 2. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
  PREMIUM

  Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

  BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.